пʼятницю, 27 січня 2017 р.

У СВІТІ ДИТЯЧИХ ЖУРНАЛІВ ТА ГАЗЕТ



  «Барвінок»
Щомісячний український літературно-художній журнал для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Назва журналу походить від назви однойменної рослини-барвінку. На кожній сторінці «Барвінку» перед тобою поставатиме увесь світ- такий таємничий й безмежно цікавий. Ти дізнаєшься, що у ньому найважливіше, найкорисніше. Та про те, яке майбутнє чекає на тебе і як здійснити свою мрію. Отриманими знаннями ти здивуєш усіх.








«Джміль»

Матеріали журналу направлені на розвиток художньої культури, зв’язного мовлення, акторських здібностей, логіки, асоціативного мислення. Тут можна знайти тексти дитячих пісень з нотами та уроки танців.






«Зернятко»
Журнал орієнтований на дітей віком 6 – 12 років. Він видається протягом 15 років у видавництві "Свічадо". 








                     «Колобочок»
Це яскравий навчально-пізнавальний і розвиваючий журнал для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку. Щономера на малят чекають чарівні казки, веселі вірші, повчальні оповідання, цікаві розповіді про традиційні українські свята, пам’ятні дати, народні звичаї, дитячі ігри та забавки, а також лічилки, загадки, кросворди, скоромовки, саморобки з паперу, які можуть бути чудовим подарунком для рідних і друзів, розмальовки, різноманітні ігрові та інтелектуальні завдання для кожної вікової групи дітей – від 3-х до 9-ти років.






«Колосок»
 Журнал познайомить вас і ваших дітей з історією винаходів, розповість про дитинство знаменитих людей, про живу природу «Чому речовини бігають по колу», про світ тварин,птахів та сонячну систему.


«Пізнайко»
Розвиваючий пізнавальний журнал для сучасних дітей віком від 6 років. Про солодоенькі подорожі, пригоди, логічні завдання, народознавство, конкурси з призами в кожному номері журналу, а також можливість водночас вивчати англійську і російську мови. Великі настільні ігри.



« Смайлик»
Пізнавально- розважальний журнал для дітей 6-10 років. Багато цікавих оповідань та казок. Можна виготовити саморобки, вивчати нові слова з англійської, пройти лабіринт, рошифрувати цікаву шифрограму, знайти помилки ходожника на картині, розв'язати сканворди і кросворди, пройти цікавий тест.






ДИТЯЧІ ГАЗЕТИ


«Журавлик»
Газета для дітей та дорослих. Засновником видання є Харківське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка. Традиції українського письменства знаходять своє продовження на сторінках «Журавлика» - вірші та оповідання, авторами яких є школярі та їх друзі, розповіді про видатних співвітчизників та національних героїв, а також розваги – ребуси та кросворди. Все це та ще багато цікавого – на сторінках улюбленої газети. 

«Зайчик»
Дитяча пізнавальна та розвиваюча газета для дбайливих батьків і їхніх дітей від 3 до 14 років.
На яскравих кольорових сторінках видання ви знайдете захопливі розповіді про навколишній світ, казки, історії про улюблених героїв, веселі уроки для допитливих діток, цікаві ігри, завдання та конкурси з чудовими подарунками.
Газета, яка допоможе вашій дитині!






ЖУРНАЛИ ТА ГАЗЕТИ РАДО ЧЕКАЮТЬ НА ВАС!

Немає коментарів:

Дописати коментар