вівторок, 21 листопада 2017 р.

УВАГА КОНКУРС!!!

   Теребовлянська централізована система публічно-шкільних бібліотек, або ж  "Теребовлянська княжа книгозбірня" з нагоди Дня патріота оголошує конкурс на кращу детективну історію "У пошуках зниклої княжої книгозбірні".
Конкурс триватиме з 21 листопада 2017 року до 21 січня 2018 року. Переможець буде визначений компетентним жюрі, в складі якого будуть письменники, журналісти та бібліотекарі.
           Винагородою за кращий мінідетектив буде видання книги та 1000 гривень.
А ось вам і початок детективної історії від директора книгозбірні Наталії Михно: "В ХІ столітті в Києві помирає дідусь нашого князя Василька Теребовлянського Ярослав Мудрий... Після його смерті таємним способом зникає найбільша і найбагатша бібліотека Європи. В цій книгозбірні були унікальні книги палітурки яких були інкрустовані дрогоцінним камінням, золотом та сріблом. Існує версія, що ця бібліотека потрапила до внука Василька в Теребовлю... Можливо, що зниклий скарб - княжа книгозбірня і понині знаходиться десь на Теребовлянщині у підземеллях старої фортеці чи деінде..."
     Конкурс проводиться за підтримки Теребовлянської міської ради та товариства "Просвіта". Інформаційний партнер "Теребовля -твоє місто". Детальніше про конкурс можна дізнатися за номером телефону: 0684743471.

Немає коментарів:

Дописати коментар