середу, 17 травня 2017 р.

ВИРОБНИЧА НАРАДА

ПУБЛІЧНО - ШКІЛЬНА БІБЛІОТЕКА - ЗАГАЛЬНО ДОСТУПНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР
16 травня відбулася нарада бібліотечних працівників Теребовлянської централізованої системи публічно – шкільних бібліотек.
На засіданні було розглянуто такі питання: «Проблеми виховання молоді, роль та можливості публічно шкільних бібліотек» та «Бібліотека - територія краєзнавства».
В ході наради були надані консультації: "Перспективні шляхи в організації сучасної бібліотечної діяльності" (директор Піпан Г. П.), "Головні аспекти краєзнавчої роботи" (методист  Квасович – Сурж Г. І.). 
Своїм досвідом роботи поділились бібліотекарі бібліотек – філій, а саме: бібліотекар Підгайчицької публічно – шкільної бібліотеки – філії Бігуляк М. І.  продемонструвала слайдову презентацію  «Традиційні та інноваційні послуги сучасної бібліотеки», а бібліотекарі Ласковецької бібліотеки-філії Дмитрук  Л. І. та Будзанівська С. М. розповіли про свої здобутки в краєзнавчій роботі.
Також бібліотекарі отримали і домашні завдання: представити презентаційні матеріали роботи бібліотек та провести анкетування з користувачами «Бібліотека очима користувача».
Під час підведення підсумків було розглянуто також і ряд організаційних питань.




Немає коментарів:

Дописати коментар