четвер, 31 серпня 2017 р.

ЛІТНІЙ ЧИТАЛЬНИЙ ЗАЛ

 Ось уже добігло до кінця літо, залишаючи позаду розважальну  програму літнього читального залу, яка була сповнена неповторними хвилинами, сонячними днями, незабутніми враженнями.
На завершення, працівниками бібліотеки було проведено обговорення книги американської письменниці Меган МакДональд «Джуді Муді» на тему «Цікаві пригоди кумедної дівчинки Джуді Муді».  Діти із захопленням ділилися враженнями про головну героїню, у якої частенько змінюється настрій. Він у неї буває то хороший, то поганий, то передшкільний, то шкільний – який завгодно.
А також  про молодшого братика Стінка, найкращого друга Рокі та «заклятого» друга Френка Перл. Розповідали про різноманітні пригоди, як герої книги вчилися тішитися маленьким і великим радощам. А головне –  ця серія книг подарувала усім читачам усмішку. Супроводжувала обговорення слайдова презентація « Джуді Муді»: енциклопедія дитячих настроїв».






 Є книги, які хоч раз у житті повинен прочитати кожен. Однією з таких книг – є твір бразильського письменника Пауло Коельйо «Алхімік». На прикладі іспанського пастуха автор показує, як важливо йти в перед і не здаватися на шляху досягнення своєї мрії, не опускати руки. Бібліотекар Лешак І. З. провела книжковий дрес–код «Дотик до струн душі» з нагоди 70 – ти річчя Пауло Коельйо. Учасники обговорення дізнались багато цікавого про автора та його книги.
                        Дякуємо усім за участь,
до нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар