середу, 1 березня 2017 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ КОТІВ



Ігротека

 «Пустотливе кошеня»

         В перший день весни відзначають Всесвітній день котів. Ці милі та ласкаві тваринки давно стали домашніми улюбленцями, які дуже люблять ласку і тепло. Про котиків пишуть вірші, оповідання, казки,знімають кіно, мультфільми.
         Щоб ознайомитися із книжковим різноманіттям інформації про котиків, в гості до бібліотеки завітали, з дітьми 2-Б та 3-Б класів, вихователь  Нич Олександра Михайлівна та бібліотекар Кулик Людмила Йосипівна Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру Тернопільської обл.
         Бібліотекар Зайшла Лідія Петрівна провела з дітьми ігротеку «Пустотливе кошення», ознайомивши дітей з різними цікавинками про котиків та корисними порадами по догляду за ними. Під час заходу діти відгадували загадки, складали пазли, грали гру «Втікай, мишко», дивились мультик «Котик Мурчик», проходили лабіринти, розгадували вікторини, розмальовували розмальовки про кошенят, які забрали із собою.


А ще ... бібліотекар Дембіцька Н.І ознайомила дітей із книжковим дитячим фондом, правилами поведінки в бібліотеці та як поводитися з книгою.





Немає коментарів:

Дописати коментар