суботу, 4 березня 2017 р.

НОВИНКИ ЛІТЕРАТУРИ




Вдовиченко Г. 
Бора / Галина Вдовиченко; худож. М. Долгополова. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. - 240 с.


  Спокійна світла розповідь про те, як можна будні перетворити на свята, як ступити крок до щастя, як здійснити бажання.









Белімова Т.
Вільний світ: роман/Тетяна Белімова; передм. С. Філоненко. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2014. - 272 с.

    Якщо не зважати на вказані у "Вільному світі" роки й переповісти зміст без прив'язки до часу доби, складається враження - це про нас нинішніх. Історія повторюється, тим більше - трагічна історія. Прикрий факт, котрий нарешті мусить нас чогось навчити. "Вільний світ" - один із таких відкритих уроків.

Андрій Кокотюха, письменник






Теплі історії. ін і вона: Збірка оповідань/За ред. Ю. Шутенко. - К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. - 120 с.

     У книзі "Теплі історії. Він і Вона" подано низку оповідань, етюдів і замальовок різних авторів. перед читачем розкривається чарівний калейдоскоп емоцій та вражень - від тремкої зав'язі знайомства чоловіка та жінки аж до потужної рушійної сили почуття, пронесеного крізь часопростір.











Робертс Нора
Время не власно: роман/Пер. с англ. И. И. Мансурова. - М.: ЗАО Издательство Центрполиграф, 2010. - 317 с.

Циничный Джейкоб Хорнблауэр отправился в прошлое следом за братом Каледом. Он хотел вернуть его домой, в будущее. Но встреча с необыкновенной девушкой, импульсивной и страстной Санни Стоун, меняет его планы. Способен ли мужчина, который не верит в любовь, понять, что страсть побеждает время?









Дорр Е.
Все те незриме світло: роман/Ентоні Дорр; перекл. з англ. О. Гординчук. - Харків: Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 352 с. 

Приголомшлива історія, що надихає... Дорр розповідає історію, яку не можна пропустити, бо вона стає свідченням рятівної сили наших мрій, які дозволяють нам пережити навіть найдовшу ніч.










Шкляр В. 
Кров кажана: роман/ Василь Шкляр. - 2-ге вид. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2015. - 272 с. 

    Анастасія ніколи не була вірна своєму чоловіку, а невдовзі після його загадкової смерті отримала приголомшливу звістку: її призначення - народити для сваіту диявола. Жінка мало не збожеволіла, та її коханець, отець Серафим, обіцяє не допустити до гріха. Але здається, ніби він у змові з нечистою силою...









Гурницька Н.
Мелодія кави у тональності кардамону: роман/Наталія Гурницька; передм. О. Печорної. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сісейного Дозвілля", 2016. - 400 с.: іл.

  Пронизлива історія забороненого кохання між донькою священника й одруженим польським шляхтичем нагадує "Тих, що співають у терні". Що поєднало молоду невинну дівчину зі значно старшим за неї чоловіком - справжні почуття чи тільки мінлива пристрасть? Чи отримають закохані шанс змінити власну долю та залишитись разом?..








Кокотюха А.
Найти и уничтожить/ Андрей Кокотюха; предисл. С. В. Душкевича; худож. Н. Переверзева. - Харьков: Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга"; Белгород: ООО «Книжный клуб "Клуб семейного досуга"», 2013. - 304с.: ыл.

    Військовополонені в німецькому таборі сержант Роман Дробот і чекіст Микола Дерябін усвідомлюють, що їх невдовзі розстріляють. Микола стає на бік окупантів, а Роману вдається вибратися з - за колючого дроту. Тепер Дробот у складі партизанського загону має намір знищти секретний спецобєэкт фашистів, про який він дізнався від одного з ув'язнених. Загін готує несподіваний і жорсткий удар, але який прийом чекає народних месників у лігві ворога?..







Вдовиченко Г.
Пві'яблука: роман/ галина Вдовиченко; передм. Г. Пагутяк. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2013. - 208с.

    Долі чотирьох подруг - телеведучої Луїзи, редактора Галини, дизайнера Ірини та коректора Магди, які мешкають у Львові, раптом змінюються, щойно до їх рук потрапляє магічна річ - чарівне яблуко роботи скульптора XVIIIст. Як у казці, це яблуко - не прросте... Воно здатне здійснювати бажання! І незабаром усе, чого жінкам бракує в житті, стає реальнісю.









Хома А.
Лемберг. Під знаменням сонця: роман/ Анна Хома; передм. В. Гранецької. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2015. - 304 с.

   "Серпантиновий" сюжет, виписаний смачною дотепною мовою, атмосфера у стилі ретро і вічно актуальні теми - такий сюрприз цього разу приготувала українська авторка яскравих зразків психологічної прози.










Кокотюха А. А.
Різник із Городоцької: роман/Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л. П. Вировець. - Харків: Бібколектор, 2016. - 250 с.: іл.

      Львів, 1913 рік. Напередодні Різдва жорстоко вбито кількох дівчат легкої поведінки. Газети дали невловимому вбивці прізвисько - Різник із Городоцької. Але кримінальна хроніка та інші сенсації більше не цікавлять уже відомого читачеві львівського адвоката Клима Кошового. У нього життя налагоджується: він має адвокатьску практику, заможну клієнтуру, повагу в суспільстві та наречену – відому акторку театру та кіно. Та захищати хворого юнака, якого підозрюють у жорстоких вбивствах, Кошовий усе ж таки погоджується. Програти він не може а перемога - це додаткова й гучна реклама. Але щойно невинний виходить на волю, як на Клима починається справжнє полювання. Щоб урятувати своє життя, йому треба якнайшвидше знайти Різника. Так розпочинаються пошуки, котрі приводять Кошового та його друга Йозефа Шацького в стіни психіатричної лікарні, кружляють похмурими околицями, відкривають світ львівських повій і таємниці хворих душ. Клим не знає, як Різник змінить його життя. І тим більше не уявляє, що ця справа підніме завісу над однією з таємниць впливової красуні Магди Богданович.

Немає коментарів:

Дописати коментар