середу, 12 липня 2017 р.

ЛІТНІЙ ЧИТАЛЬНИЙ ЗАЛ


  Всесвітній день шоколаду.

Щорічно, 11 липня, любителі солодощів відзначають Всесвітній день шоколаду. І ось, в рамках програми літніх читань, працівники бібліотеки проводили різні розважальні ігри. За активну участь діти отримали шоколадний сюрприз. 















Книги з « шоколадним присмаком»

Гаррис,Д.
Шоколад : роман / Джоан Гаррис. – Харків : Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 320с.

У маленькому французькому містечку — карнавал. І саме в цей час у ньому з`являються дві дивні особи — доросла й дитина. Віана Роше та її дочка Анук приїхали, щоб подарувати мешканцям міста небачену досі розкіш — цукерню. Місцевий священик обурений і ставить парафіян перед вибором — церква або шоколад.






   Гербіш,Н.
Теплі історії до шоколаду / Надійка Гербіш. - К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. –144с.
Ця книжка – збірник добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, дружбу, смуток, пошуки, успіх, подорожі…






Дал,Р.
Чарлі і шоколадна фабрика / Рональд Дал – К.: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», 2015. – 240с.
…Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік – на його день народження, дарували єдиний дарунок – маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.


Дочинець,М.

Хліб і шоколад : аромат психологічної істини : вибрані новели / Мирослав Дочинець. – Мукачево : Карпатська вежа, 2012. – 288с.
…Одним у цьому житті потрібен шоколад, іншим – хліб, і шоколад. Тому я й назвав так оцю книжку – «Хліб і шоколад». Бо вона про нас і про нашу насущність. Про наше життя. Коли ситне. А коли пісне. Коли солодке, а коли – не дуже.



Тож запрошуємо усіх на «шоколадне читання».

Немає коментарів:

Дописати коментар