вівторок, 25 липня 2017 р.

Душевне рандеву: портрет до ювілею "Вік мудрості Ади Роговцевої"


В цю літню пору 16 липня відзначила свій ювілей знаменита українська актриса театру і кіно Ада Роговцева. Ця жінка, про яку хочеться говорити дуже багато, адже на її шляху стоїть епоха – поетичності в кіно, і в театрі. Вона однаково прекрасна, як у драматичних, так і у комедійних постановках. Творчі вечори з Адою Миколаївною насичені тонким гумором, сокровенними історіями, дружбою та вірою, вони потрапляють просто в серце. Спілкування з нею, це – унікальна можливість доторкнутися до високого мистецтва.

В Територіальному центрі надання соціальних послуг відділення денного перебування (соціальної адаптації) Теребовлянської міської ради бібліотекар Дембіцька Н.І.  провела душевне рандеву:портрет до ювілею «Вік мудрості Ади Роговцевої» для постійних відвідувачів центру. 
Розповіла про цю красиву,привабливу, розумну, талановиту жінку. Її, на перший погляд, легкий творчий, життєвий шлях, у якому все складалось не так просто. Організатор культурно - дозвіллєвої діяльності Мороз О.І. представила для перегляду презентацію фільмографії «Ада Роговцева – ікона українського театру і кіно». Також була оформлена виставка-інсталяція «Життя в мистецтві».

Немає коментарів:

Дописати коментар