середу, 19 квітня 2017 р.

ЕКСКУРСІЯ У БІБЛІОТЕКУ


 Подорож у світ книжок
   
    Одним з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди людини це – Книга. Адже спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними. Саме з цією метою 19  квітня в нашій бібліотеці було організовано  пізнавально-оглядову екскурсію для учнів 5-го класу Теребовлянської ЗОШ №2 разом зі своїм керівником Сніжанною Анатолівною Кузик. Екскурсію провела бібліотекар Дембіцька Неоніла Іванівна, яка ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у бібліотеці для молодшого та середнього шкільного віку. Познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, ознайомила з тематичними  полицями  фонду бібліотеки, а також бібліотекар Зайшла Лідія Петрівна проінформувала про нові надходження літератури для дітей у вигляді виставки -  перегляду «Цікавинки книжкових новинок».     
   Цікавим доповненням екскурсії Ірина Романівна Вітик – Гринда представила для перегляду відеоролик «Подорож у світ книжок» про нові надходження, та які будуть незабаром книги  у бібліотеці. 
      Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.







Немає коментарів:

Дописати коментар