пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

ГІРКА ПРАВДА ЧОРНОБИЛЯ

     З нагоди відзначення 31-ї річниці  міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф  на Чорнобилі. У центрі культури і дозвілля  організовано перегляд документального фільму «Чорнобиль. Загублений світ». Із вступним інформаційним повідомленням «Темний слід на кольоровій землі» виступила бібліотекар Теребовлянської міської бібліотеки, для учнів Теребовлянської ЗОШ І-ІІІст. №2.
         Чорнобильська катастрофа, є найтрагічнішою сторінкою в книзі людського життя. Проводячи заходи, присвячені річниці Чорнобильської трагедії, ми намагаємось пробудити в дітей чуйність, милосердя, вміння співчувати, дбайливо ставитись до навколишнього середовища, не губитися перед різними нещастями. Тому діти повинні знати правду про причини і наслідки цієї непоправної трагедії. Щоб ніколи не було таких Чорнобилів, які нависають чорними крильми над людським майбутнім...  
         Метою заходу було розкрити  для дітей страшну правду сьогодення, яка досі гірчить полином. Також для дітей у фоє центру КіД було оформленно бібліотекарем Зайшла Л. П. Інформаційно – тематичний  стенд   на якому висвітлювались «Цікаві факти про Чорнобиль», «Чорнобиль очима дітей», «Що говорить преса про Чорнобиль», та викладка літератури:
«Чи знаєш ти, світе,
Як сиво ридає полин,
Як тяжко, як тужно
    Моєму народу болить!..»



Немає коментарів:

Дописати коментар